top of page

Tractaments facials

Línia Antiaging: Reconstrueix les cèl·lules originals de la pell, impulsant el creixement de les seves proteïnes aportant una gran vitalitat i energia, frenant així, l’envelliment cutani.

 

Línia Sensitiva: Estimula la circulació i la funció revitalitzant de la pell. Reforça la membrana del teixit conservant la seva protecció original. Calma,  hidrata, retornant a la pell el seu i temperatura original.

Línia Il·luminant: Actua directament sobre l’origen de les taques cutànies, regulant la producció de melanina, reduint progressivament les taques fosques de la pell.

Línia Detox: Purifica en profunditat eliminant residus sintètics i regula la secreció de la grassa a la pell. Millora la transpiració i cicatrització i la pell, recuperant així, la seva uniformitat i puresa.

Línia Masculina: Protegeix, hidrata, repara i evita irritacions durant el procés d’afaitat. Aporta elasticitat i deixa una pell sedosa.

Assessorament completament gratuït

Posa't en contacte amb nosaltres i et farem una valoració per a saber quin tractament és el més adequat per a les teves necessitats. 

bottom of page