top of page

Massatges

3.2.png

Massatge Terapèutic: Massatge integral, relaxant, descontracturant  que alleuja la tensió muscular i millora la mobilitat articular.  Incrementa l’energia vital, redueix l’estrès i equilibra els estats d’ànims, ja que potencia la producció d’endorfines que milloren l’activitat mental i la qualitat del son.

 

Teràpia de Polaritat: Quan el cos energètic perd el seu equilibri o es bloqueja, es manifesta un símptoma, un estat de malaltia en el cos físic (Mal de cap – Vertigen - Fatiga crònica – Dolor – Hipertensió - Tiroïdisme...). La finalitat és restablir el flux  de l’energia interna, retornant així, el seu equilibri en el cos mental i emocional que desencadena  el símptoma en el cos físic.

Reflexologia Podal/Polar: Tècnica manual i energètica que es basa en l’estimulació i massatge de diferents punts específics en l’àrea del peu que es corresponen en parts del cos i ens ajuda a prevenir diferents símptomes i dolències, aconseguint així, un equilibri físic-mental-emocional, que  alleuja els estats d’estrès i aporta benestar i salut.

Assessorament completament gratuït

Posa't en contacte amb nosaltres i et farem una valoració per a saber quin tractament és el més adequat per a les teves necessitats. 

bottom of page